Ota yhteyttä

Virallinen Yandex jälleenmyyjäOta yhteyttä 

Sami Rantanen 
040 5679 155
sami@onet.fi

Yandex on venäjän hakukoneiden ykkönen. Onet Finland Oy toimii Yandexin virallisena jälleenmyyjänä. Kauttamme saat nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti hakusanakampanjat Yandexiin.

Jos Suomessa hakukoneena käytetään yleisimmin Googlea niin Venäjällä käytetään Yandexia. Venäjänkielen taivutuksen erityispiirteet suosivat Yandex hakukonetta, joka on alun alkaen tehty Venäjällä venäläisille. Nyt Yandexilla on joka arkipäivä yli 25 miljoonaa erillistä käyttäjää Venäjällä, Ukrainassa ja muissa maissa! 

Yandex hakukone kehitettiin 1990-luvun alkuvuosina ja sen kieliominaisuudet kehitettiin yhteistyössä Venäjän tiedeakatemian kanssa. Ensimmäiset mainokset näytettiin hakutulosten lomassa vuonna 1998. Nyt Yandex on miljardien eurojen liikeyritys, jolla on 60% markkinaosuus Venäjällä ja yli 1800 työntekijää. Lähin kilpailija hakukoneissa Venäjällä on Rambler.ru ja Google tulee vasta kolmantena. Tietokoneyhteydet Venäjällä yleistyvät nopeasti ja niinpä Yandex on nyt jo koko Euroopankin mittapuulla toiseksi suurin hakukone. Esimerkiksi Firefoxin internetselaimen venäläinen versio käyttää oletusarvoisesti Yandexin hakua.

Yandex on nykyään muutakin kuin vain hakukone. Se on kokonainen verkosto verkkosivuja, joissa on kaikki kuviteltavissa olevat internetpalvelut venäjänkielisille aina sähköpostista ja uutisista, kuva-albumeihin, blogeihin ja videosivustoihin. 

Jos haluat markkinoida tuotteitasi venäjänkielisille niin Yandexia ei voi unohtaa. Onet Finland tarjoaa mahdollisuuden käyttää näitä resursseja sinun tuotteittesi markkinointiin. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen!

Tutustu Yandex hakukoneeseen tai lue lisää Yandex-mainonnasta verkkomainonta osiosta.


Referenssejä