Google Partner

"Verkkomainonta tuo mitattavaa tulosta."

Puukkoseppä ja verkkokauppias Veijo Käpylä


Ota yhteyttä

Verkkomainonta

Hakukoneissa mainostaminen - hakusanamarkkinointi


Tehokkain markkinointikanava netissä ovat hakukoneet. Hakukoneissa tavoitat asiakkaat juuri silloin kun he ovat etsimässä tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Kaikista hakukoneista selvästi ylitse muiden on Google. Googlella on maailmanlaajuisesti yli 80% ja Suomessa yli 92% markkinaosuus. Me olemme Googlen virallinen jälleenmyyjä olemme saavuttaneet korkeimman mahdollisen kumppanistatuksen 

Google Qualified Company joka on vain kourallisella pohjoismaisia yrityksiä. Vielä harvinaisempi on virallisen Yandex jälleenmyyjän status joka varmistaa asiakkaidemme näkyvyyden Venäjän enitenkäytetyssä hakukoneessa. Lisäksi välitämme mainoksia kaikkiin muihin merkittäviin hakukoneisiin kuten Bing ja Yahoo!. 

On kaksi tapaa näkyä hakukoneissa

   


Hakukoneoptimointi


Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivustoon tehtäviä muutoksia joiden ansiosta valikoiduilla hakusanoilla sivusto nousee korkeammalle Googlessa, Bing:ssä ja muissa suosituissa hakukoneista. Hakukoneoptimointi voi moninkertaistaa yrityksesi kotisivun kävijämäärät. Optimoinnin ansiosta yrityksesi kotisivut näkyvät ylhäällä hakutuloksissa muillakin hakusanoilla kuin yrityksesi nimellä. Hakukoneoptimointi hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti ja useimmiten hinta sidotaan saavutettavaan tulokseen. Lue lisää tai pyydä tarjous!

Hakusanamainonta 


Hakusanamainonta tarkoittaa ostettuja mainoksia jotka näkyvät valikoiduilla hakusanoilla haettaessa. Suosituin ja tehokkain hakusanamainonnan media on Google AdWords mainonta eli Googlen sponsorilinkit. Asiakas maksaa vain kun joku klikkaa mainostekstiä. Klikkaushinnat vaihtelevat kilpailutilanteen mukaan 0,01 - 3,00 €. Lue lisää täältä tai ota yhteyttä.

Sosiaalinen media
Web 2.0 eli käyttäjien ylläpitämät sivustot nostavat suosiotaan valtavalla vauhdilla. Joillekin sosiaalisen median sivuille, kuten YouTubeen ja Facebookiin, voi ostaa mainontaa. Tärkeämpää on kuitenkin hyödyntää näitä täysin ilmaisia kanavia yrityksen markkinoinnissa ja suhteissa nykyisiin asiakkaisiin. Lue lisää sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinoinnissa tai ota yhteyttä niin teemme tarjouksen.


Referenssejä