Ota yhteyttä

Ammattilaisjoukon yhteenliittymä
Ota yhteyttä 

Sami Rantanen 
040 5679 155
sami@onet.fi
Onet Finland Oy on kautta Suomen toimivien nettialan ammattilaisten ja konsulttien yhteenliittymä. Keskeinen osaamisemme liittyy verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteuttamiseen ja menestykselliseen ylläpitämiseen. Onet Finland on täysverinen digitoimisto, josta saat yrityksellesi kaikki palvelut toimiaksesi tehokkaasti netissä. Hallitsemme koko ketjut: markkinointisuunnitelman, graafisen suunnittelun, verkkosivustojen palvelintilat ja verkkotunnusten rekisteröinnin, kotisivujen ja verkkokauppojen tuotannon julkaisujärjestelmineen, verkkomainonnan sekä hakukoneoptimoinnin, että maksulliset mainokset ja web-analytiikan. Toimimme asiakkaidemme kumppanina ja meille on kunnia-asia, että asiakkaamme menestyvät ja saavat digitoimistopalveluihin sijoittamansa eurot moninkertaisina takaisin.

Olemme nettimarkkinoinnin rautaisia ammattilaisia


Google qualified company logoSaavutimme kesäkuussa 2009 korkeimman mahdollisen Googlen virallisen jälleenmyyjästatuksen Google Qualified Company joka on vain kourallisella pohjoismaisia yrityksiä. Asiakkaidemme Googlen mainostilien liikevaihto on vuositasolla noin 0,7 meur. 

Olemme virallisia Yahoo! marketing jälleenmyyjiä eli kauttamme saat mainonnan myös Googlen kanssa kilpaileviin hakukoneisiin: mm. Yahoo!, Bing ja Altavista. Toimimme Venäjän suosituimman hakukoneen Yandexin jälleenmyyjinä. Vahva suomen, englannin, ruotsin, italian, saksan, espanjan ja venäjän kielitaito löytyy omalta henkilökunnaltamme. Läheinen yhteistyö Googlen Euroopan pääkonttorin kielenkääntäjien kanssa on mahdollistanut sen, että olemme rakentaneet asiakkaillemme hakusanakampanjoita 13 eri eurooppalaisella kielellä. Tarvittaessa saat meiltä haltuusi koko maailman markkinat.

Google Bing Yahoo Yandex logot

Useat asiakkaamme nauttivat tehokkaiden mainoskampanjoiden lisäksi jatkuvan hakukoneoptimoinnin tuomista ilmaisista kävijöistä.

KUVA: Seitsemän Onet Finland Oy:n yhdeksästä omistajasta.

Yrityksessä on yhdeksän osakasta, jotka kaikki ovat työskennelleet Internetin parissa. Kokemusta löytyy satojen kotisivujen rakentamisesta, verkkokauppojen ylläpitämisestä, hakukoneoptimoinnista ja tuloksen tekemisestä verkkoliiketoiminnassa. Olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme. Emme halua pelkästään tehdä tyylikkäitä nettisivuja, vaan haluamme myös rakentaa niistä tarkoituksenmukaisia ja auttaa asiakkaitamme saamaan kävijöitä sivuilleen. Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme saavat moninkertaisesti takaisin sen, mitä he sijoittavat verkkoliiketoimiinsa. Haluamme, että nettisivut toimivat asiakkaidemme todellisena tulonlähteenä ennemmin kuin menoeränä.

Osaamme hyödyntää sosiaalista mediaa


Autamme asiakkaitamme käyttämään tehokkaasti netin sosiaalisia medioita. Välitämme mainontaa Facebookiin, YouTubeen ja Bloggeriin sekä opastamme hyödyntämään Wikipediaa, Twitteriä ja Blogeja markkinoinnissa.

Facebook YouTube Blogger Wikipedia Twitter logot
  

Tässä joitakin tavoitteitamme

  • puhumme asiakkaillemme ymmärrettävää suomea
  • annamme asiakkaillemme jatkuvaa ja ammattitaitoista palvelua
  • meiltä saa kaiken, mitä yrittäjä tarvitsee toimiakseen netissä
  • tuotamme helppokäyttöisiä palveluita
  • autamme asiakkaitamme tekemään tulosta!