Google Partner

"Lyödään viisaat
päämme yhteen"

Google Professional Lassi Markkanen


Ota yhteyttä

Verkkosovellusten, kotisivujen ja verkkokauppojen testaus

Laatu on erittäin tärkeä tavoite. Panostamme laatuun jatkuvasti kouluttautumisella sekä asiantuntemuksen ylläpidolla. Toteutettavissa projekteissa jokainen projektiryhmä vastaa laaduntarkkailusta, ja kaikille verkkopalveluille ja verkkosovelluksille suoritetaan lisäksi julkaisutestaus ohjelmistotestaajan toimesta. Käytämme testauksessa apuna tietoturvatestaukseen tarkoitettuja työkaluja, sekä automaattisua työkaluja, jouden avulla voidaan tutkia linkkien toimivuutta, kuvien näkyvyyttä ja sivun latautumisnopeutta.

Testaamme kaikki toteuttamamme ratkaisut 


Testaamme aina uudet verkkopalvelut ja -sovellukset sekä julkiselta että ylläpidon puolelta. Verkkopalveluun ja -sovelluksiin tehdyt muutokset sekä versiopäivitykset testataan huolellisesti ennen julkaisua.

Tietoturva on tärkeää


Testauksessa käytämme tietoturvatestaukseen tarkoitettua ohjelmaa, joka käy läpi palvelun, ja ajaa sille testejä joilla haetaan tietoturva-aukkoja. Mahdolliset löytyvät ongelmat raportoidaan tehtävänhallintajärjestelmään ja ohjataan kehittäjille korjattavaksi.
 

Testaussuunnitelmat ja raportointijärjestelmä 


Testauksen tukena käytetään testaussuunnitelmia, joissa kuvataan muun muassa testitapaukset ja kirjatut virheet. Testaaja raportoi havaitsemansa virheet projektiryhmälle tehtäviksi tehtävänhallintaohjelmiston kautta. Kun virhe on korjattu, testaaja varmistaa, ettei virhe toistu tai ettei korjaus ole rikkonut muita verkkopalvelun toimintoja.

Yleisimmät testit ja raporttimmeOta yhteyttä 

Tomi Rantanen 044 3677 990