Google Partner

"Netti on noussut kaiken markkinoinnin keskipisteeksi"

palvelinekspertti Heikki Kniivilä


Ota yhteyttä

Onet Nettisivut - Helppo hankkia ja päivittää!

Onet Finland on kehittänyt yrittäjille valmiiksi paketoidun ja mahdollisimman helpon ratkaisun ostaa kerralla kaikki tärkeimmät verkkoviestinnän työkalut. Palvelun avaushinta on vain 255 €! Onet Nettisivut -palvelu löytyy osoitteesta www.onetkotisivut.fi.

Tässä lyhyesti tietoa Onet Nettisivut -palvelun sisällöstä.Onet Nettisivut -palvelupakettiin kuuluu kaikki mitä yrittäjä tarvitsee saadakseen täyden hyödyn irti netistä. Paketin avausmaksuun (255 €) ja ylläpitomaksuun (31,50 €) kuuluu ammattigraafikon yksilöimä näyttävä nettisivu, domain-osoite, sähköpostit, palvelintila, jatkuva tekninen tuki ja julkaisujärjestelmä jonka avulla nettisivujen päivittäminen on todella helppoa.

Me puhumme asiakkaillemme aina ymmärrettävää suomea. Sinun ei tarvitse opiskella monimutkaisia tekniikoita tai ymmärtää vaikeita termejä. Me rakennamme ja avaamme sinun puolestasi nettisivut joiden taustalla pyörii viimeisintä teknologiaa olevat järjestelmät.

Onet Nettisivujen sydän on OnetCMS-julkaisujärjestelmä. Voit jatkossa itse helposti päivittää sivuja sen avulla. Onet-julkaisujärjestelmän helppokäyttöisyys on saanut paljon kehuja. Sen avulla opit nopeasti lisäämään ja muokkaamaan nettisivujesi tekstejä ja kuvia. Jatkossa säästät rahaa koska sinun ei tarvitse palkata ketään tekemään sivuille muutoksia.

Kokeneemmat käyttäjät arvostavat sitä, että järjestelmän kautta voi halutessaan muokata myös monia nettisivuston yksityiskohtia jotka vaikuttavat sijoitukseen Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksissa.