Google Partner

"Tarjous ei maksa mitään. Nautimme ilmaisten vinkkien jakamisesta."

myyntikonsultti Sebastian Rantala


Ota yhteyttä

Onet Finland Oy:n henkilökunnan yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@onet.fi

Sami Rantanen

Toimitusjohtaja
Google Qualified Individual
040-5679 155


Sami osaa sujuvasti suomea, englantia, ruotsia ja venäjää. Googlen professional kokeen hän läpäisi huippupistein joten hakusanamainonta on hyvin hanskassa. Erityisosaamisena on hakusanamainonta Venäjällä. Sami järjestää kampanjat Yandexiin ja Googleen.

Kokemusta löytyy myös useiden yritysten kotisivujen rakentamisesta ja markkinoinnista.

 Etsii vielä muutamaa asiakasta
 
 

Heikki Kniivilä

System administrator
hosting ja domain rekisteröinnit
Google Qualified Individual
045-2311 793


Heikki on guru! Hän koodaa mitä vain ja hallitsee palvelimet kuin omat taskunsa. Todennäköisesti Heikki syntyi tietokoneen näppäimistö käsissään.

Heikki koodaa kotisivut, varaa domainit ja pystyttää palvelimet sivustoille ja sähköposteille. Erilaiset web-pohjaiset sovellukset syntyvät kädenkäänteessä.


 Etsii uusia asiakkaita
 
 

Lassi Markkanen

Myyntipäällikkö
Google Advertising Professional
044 3323 324


Lassi on myynnin ammattilainen. Kannustava ja energinen kouluttaja jolta eivät koskaan ideat lopu. Hänen parhaita puoliaan ovat täsmällisyys, tarkkuus ja asiakaslähtöinen ajattelu.

Lassilla on kokemusta menestyksellisten Google kampanjoiden rakentamisesta. Lassi on valmiina auttamaan sinua menestymään verkkoliiketoimissasi.

 Ei ota uusia asiakkaita
 
 

Sebastian Rantala

Mainosgraafikko
Google Advertising Professional
040 7688 088


Koulutukseltaan Sebastian on mainosgraafikko. Kokemusta hänellä on jo noin 10 vuoden ajalta. Hän on suunnitellut useita logoja, nettisivustoja, esitteitä ja käyntikortteja.

Grafiikan osaaminen antaa Sebastianille vahvan pohjan minkä tahansa verkkopalveluiden suunnitteluun. Hän on valmiina auttamaan kun sivustosta halutaan tehdä imagoltaan oikeanlainen. Kaunis grafiikka saa sivustolla kävijät ostamaan palveluitasi ja tuottetasi. Sebastian voi kertoa lisää.

 Etsii uusia asiakkaita
 
 

Tomi Rantanen

Markkinointijohtaja
Google Certified Individual
Google Analytics, Search Advertising, Reporting and Analysis
Googlen koetiedot ja sertifikaatit
044 3677 990


Tomi rakensi ensimmäisiä nettisivuja jo 90-luvun lopulla. Jo tuolloin hän tajusi hakukoneoptimoinnin merkityksen. Ei riitä että sivut ovat hienot. Sivuille pitää saada myös kävijöitä.

Tomi on läpäissyt Googlen professional kokeen. Hän on luotettava kumppani kun tarvitset apua verkkosivustosi rakentamiseen, hakukoneoptimointiin ja Google mainontaan. Tarvittaessa Tomi voi latoa pöytään vaikuttavan määrän referenssejä - esimerkiksi suuren määrän sivustoja jotka löytyvät Googlen hakutuloksien kärjestä todella kilpailluilla hakusanoilla.

 Ei ota uusia asiakkaita
 
 

Toivo Polso

040 7492 552

Toivo on jämpti myynninammattilainen. Taustalla on pitkä ura erilaisissa teknisissä myyntitehtävissä. Toivo tietää miten asiakkaita palvellaan niin että kaikki ovat tyytyväisiä.Kokemusta löytyy myyntitiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta ja ohjaamisesta huipputuloksiin.

Toivo on kauppakamarin Hyväksymä Hallituksen Jäsen (HHJ), ja oikea henkilö jos tarvitset yritykseesi ulkopuolista hallitusjäsentä. Lisäksi Onetin asiakkaana saat
vaativammissa konsultointitoimeksiannoissa  tarvittaessa myös Toivon asiantuntemuksen käyttöösi.

Etsii vielä muutamaa asiakasta