Ota yhteyttä

Hakukoneoptimointia ilmaiseksi? Lue mistä on kyse.

Olemme kehittäneet mullistavan tavan hinnoitella hakukoneoptimointityöt. Olemme niin vakuuttuneita ammattitaidostamme, että emme laskuta mitään ennen kuin olemme saavuttaneet sovitun tavoitteen. 

Esimerkiksi lupaamme 30% kasvun ilmaisessa hakukoneliikenteessä. Kun tämä tavoite on saavutettu kiistattomasti ja pysyvästi niin laskutamme optimointityöstä sovitun korvauksen.

Jos tavoitetta ei saavuteta kokonaan niin emme lähetä laskua. Siinä tapauksessa sivujesi optimointi ei siis maksa sinulle yhtään mitään!

Voimme sitoa hinnan myös suoraan liikennemäärään. Esimerkiksi jos AdWords kävijät maksavat sinulle nyt 0,40 € per klikki niin voimme sopia että maksat vuoden ajan 0,30 € niistä klikkauksista jotka tulevat valikoiduilla avainsanoilla Googlesta ilmaiseksi. Tämä tietysti vain siltä osin kuin liikennemäärät kasvavat. Tällaisella hinnoittelupolitiikalla sinun ei tarvitse pelätä sitä että maksaisi turhasta.

Vertaahan tällaista hinnoittelukäytäntöä esimerkiksi perinteisessä mainostoimistossa tehtävään mainoskampanjaan, jonka toimivuudesta et saa minkäänlaista takuuta, vaan pelkkää tyhjää vakuuttelua. Ota sitten yhteyttä meihin ja pyydä tarjous mainonnasta, jolla on takuu!
Referenssejä