Google Partner

"Verkkomainonta tuo mitattavaa tulosta."

Puukkoseppä ja verkkokauppias Veijo Käpylä


Ota yhteyttä

Hakukoneoptimointi

Sidomme hinnan halutessasi saavutettavaan tulokseen


Toisin sanoen optimointilaskuamme ei tarvitse maksaa ellei liikenne valikoiduilla avainsanoilla kasva. Kysy lisää!

Mitä hakukoneoptimointi on?


Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivustoon tehtäviä muutoksia joiden ansiosta valikoiduilla hakusanoilla sivusto nousee korkeammalle Googlessa, MSN:ssä ja muissa suosituissa hakukoneista. Hakukoneoptimointi voi moninkertaistaa yrityksesi kotisivun kävijämäärät. Optimoinnin ansiosta yrityksesi kotisivut näkyvät ylhäällä hakutuloksissa muillakin hakusanoilla kuin yrityksesi nimellä.

Mitkä seikat vaikuttavat sijoitukseen Googlessa?


Sivuston tekniikan, rakenteen ja koodin vaikutus on arviomme mukaan noin 15%. Tekniikkaan liittyvät palvelumme ovat:


Sivuston sisällön (tekstit, kuvat ja metatiedot) vaikutus on noin 30%. Sisällöntuotantoon ja optimointiin liittyvät palvelut ja raporttimme: 


Ota yhteyttä 

Sami Rantanen 
040 5679 155
sami@onet.fi


Sivuston ulkopuoliset tekijät (muut jotka linkittävät sivulle) vaikutus on arviolta 55%. Oikeanlainen sisältö saa muut linkittämään sivuillesi joten tämän prosenttiluvun voi hyvin siirtää myös kohtaan "sisältö". Ulkopuolisiin tekijöihin liittyvä raporttimme:


Sivuston optimointi vaatii myös jatkuvaa seurantaa. Katso myös Analytiikkaan liittyviä palveluitamme:


Miksi yritykseni kotisivut kannattaa optimoida?


Google tavoittaa asiakkaat juuri otollisimpaan aikaan – kun he etsivät tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Yli 95 % suomalaisista internetin käyttäjistä etsii tietoa Googlesta. Suomalaiset tekevät noin 10 miljoonaa Goolehakua päivässä. Myös yritysten päättäjistä 85 % käyttää Googlea löytääkseen tarvitsemiaan palveluita tai tuotteita. Hakutuloksissa ensimmäisillä sijoilla olevat kotisivut saavat koko liikenteestä 60-80 %. Hakukoneoptimointi voi tuoda kotisivuillesi kymmeniä tuhansia kävijöitä kuukaudessa, ilman mainoskustannuksia! Hakukoneoptimointi on maksullista hakukonemainostamista tehokkaampaa. Tutkimusten mukaan hakutuloksia klikkaa 70-90 % ja mainoksia 10-30 % käyttäjistä. Hakukoneoptimoinnilla saadut kävijät ovat lisäksi täysin ilmaisia! 

Esimerkiksi optimoimamme Auto-Saksasta.fi sivusto on nostanut kävijämääriään vuosi vuodelta ja nyt kävijöitä on noin 40.000 joka kuukausi. Tällä hetkellä optimoimme sivua äärimmäisen haasteellisella hakusanalla Nettiauto, jolla tehdään miljoona Google hakua joka kuukausi. Muita optimoituja hakusanoja ovat: Tuontiautot, Vaihtoautot, Autoverolaskuri ja Auto Saksasta. Muita asiakkaitamme: Sähköskootterit by Skand Oy ja Vuokramökit vuokralle Mökit.fi palvelusta. 

Hakukoneoptimointi tuo mitattavaa tulosta


Sidomme hakukoneoptimoinnin hinnan aina saavutettuun tulokseen. Otamme asiakkaiksemme vain yrityksiä joiden verkkoliiketoiminnan tuloksista voidaan saada mitattavaa tietoa. Tulos voi olla yhteydenotto, liidi (yhteystieto) tai ostos. Voimme sitoa hinnan myös hakukoneista saatavien ilmaisten täsmäkävijöiden määrän nousuun vertailujaksolla (nimenomaisilla hakusanoilla). Sinun ei siis tarvitse maksaa hakukoneoptimointia jos emme saa aikaan tulosta. Pyydä tarjous niin saat tietää mitä tämä täsmälleen tarkoittaa! 


Referenssejä