Google Partner

"Verkkomainonta tuo mitattavaa tulosta."

Puukkoseppä ja verkkokauppias Veijo Käpylä


Ota yhteyttä

Onet Finland Oy on Google Qualified Company

Onet Finland Oy toimii Googlen virallisena jälleenmyyjänä. Google on myöntänyt meille korkeimman mahdollisen jälleenmyyjästatuksen eli olemme Google Qualified Company. Tämän tason yrityksiä on vain kourallinen pohjoismaissa.

Voit tarkistaa jälleenmyyjästatuksemme Googlen sivuilta.
Onet Finland Oy - Google Qualified Company
        

Ota yhteyttä 

Sami Rantanen 
Google Qualified Individual
040 5679 155
sami@onet.fi

Asiakkaidemme Googlen mainostilien liikevaihto on tällä hetkellä vuositasolla noin 0,8 meur. Me hoidamme suurien merkkitavaramainostajien maailmanlaajuisia mainostilejä. Kauttamme onnistuu Googlemainonta millä tahansa kielellä, ei pelkästään käännettynä, vaan paikalliseen mainoskulttuuriin sovitettuna sekä avainsanojen että mainostekstien osalta.

Yksi nopean kasvumme salaisuuksia on se, että meillä Googlemainonnan hinnoittelu on täysin läpinäkyvää. Mainostajat tietävät tarkalleen mitä Google laskuttaa klikkauksista ja he meidän osuutemme vastaa täsmälleen suoritettua työpanosta. Toinen menestykseen johtanut seikka on se että emme käynnistä kenellekään kamppanjaa ellei sivuston liikennettä seurata tehokkaasti Google Analytics ohjelmistolla. Tiedämme siis tarkkaan mitä mainosten tuomat kävijät ovat sivuilla tehneet ja näin kampanjoiden optimointia ei tehdä mutu-tuntumalla vaan kaikki muutokset perustuvat aina tarkkaan analysointiin ja todelliseen dataan.

Mitä vaatimuksia Google asettaa viralliselle jälleenmyyjälle?


Yrityksemme on hyväksytty Google jälleenmyyjä eli ”Google AdWords Qualified Company”. Yrityksessämme työskentelee kolme Google professional –kokeen läpäistyä henkilöä (Google AdWords Qualified Individual). Virallisena jälleenmyyjänä olemme sitoutuneet noudattamaan Googlen asettamia sääntöjä ja eettisiä ohjeita.

Saadakseen tämän statuksen on jälleenmyyjän omattava riittävän pitkä kokemus Google mainonnan myymisestä, on ylläpidettävä merkittävää liikevaihtoa mainosmyynnissä ja lisäksi läpäistävä Googlen järjestämä virallinen koe. 

Mitä hyötyä tästä on mainostajalle?


  1. Saat Google mainonnan kauttamme luotettavasti. 
  2. Henkilökuntamme osaa asiansa joten saat rahoillesi paremman vastineen. 
  3. Käytössämme on useita työkaluja joiden avulla saamme tietoa eri hakusanojen tehosta. 
  4. Osaamme analysoida Googlen tuottamaa runsasta dataa kampanjoiden tehosta. 
  5. Pystymme optimoimaan jo olemassa olevia kampanjoita jatkuvasti tehokkaammiksi 
  6. Voit keskittyä omaan avainosaamiseesi ja jättää Google mainonnan meidän huoleksemme