Google Partner

"Neuvonantajien paljous tuottaa tulosta."

Viisas kuningas noin v. 1000 eaa


Ota yhteyttä

Google Qualified Company
Ota yhteyttä 

Sami Rantanen 
040 5679 155
sami@onet.fi
Onet Finland Oy toimii Googlen virallisena jälleenmyyjänä. Google on myöntänyt meille korkeimman mahdollisen jälleenmyyjästatuksen eli olemme Google Qualified Company. Tämän tason yrityksiä on vain kourallinen pohjoismaissa.

Voit tarkistaa jälleenmyyjästatuksemme Googlen sivuilta.
Onet Finland Oy - Google Qualified Company

Asiakkaidemme Googlen mainostilien liikevaihto on tällä hetkellä vuositasolla noin 0,5 meur. Me hoidamme suurien merkkitavaramainostajien maailmanlaajuisia mainostilejä. Kauttamme onnistuu Googlemainonta millä tahansa kielellä, ei pelkästään käännettynä, vaan paikalliseen mainoskulttuuriin sovitettuna sekä avainsanojen että mainostekstien osalta.

Yksi nopean kasvumme salaisuuksia on se, että meillä Googlemainonnan hinnoittelu on täysin läpinäkyvää. Mainostajat tietävät tarkalleen mitä Google laskuttaa klikkauksista ja meidän osuutemme vastaa täsmälleen suoritettua työpanosta. Toinen menestykseen johtanut seikka on se, että emme käynnistä kenellekään kampanjaa ellei sivuston liikennettä seurata tehokkaasti Google Analytics ohjelmistolla. Tiedämme siis tarkkaan mitä mainosten tuomat kävijät ovat sivuilla tehneet ja näin kampanjoiden optimointia ei tehdä mutu-tuntumalla vaan kaikki muutokset perustuvat aina tarkkaan analysointiin ja todelliseen dataan.