Google Partner

"Verkkomainonta tuo mitattavaa tulosta."

Puukkoseppä ja verkkokauppias Veijo Käpylä


Ota yhteyttä

Googlessa mainostaminen - Usein kysyttyä - FAQ

Mitä Googlessa mainostaminen maksaa?

 


Ota yhteyttä 

Sami Rantanen 
040 5679 155
sami@onet.fi

Maksat vain klikkauksista! Näytöt ovat ilmaisia. Voit valikoida hakusanat joilla mainoksesi näkyy. Voit myös rajat maantieteellisen alueen jossa mainoksesi näkyy. Esim. mainos näytetään Oulun läänissä kun hakusana on ”kukkia”. Mainoksesi tulee näkyviin mutta näyttö ei maksa mitään. Kun sitten joku klikkaa mainosta niin maksat sovitun klikkauskohtaisen hinnan. Saadut kävijät ovat arvokkaita koska he ovat juuri etsimässä tietoa tuotteista tai palveluista joita tarjoat kotisivuillasi. Yleensä mainosnäyttöjä on noin satakertainen määrä verrattuna klikkauksiin. 

Mitä jos kilpailija klikkaa jatkuvasti mainostani jotta minulle tulisi kustannuksia?


Google laskuttaa vain erillisistä ip-osoitteista tulevat kävijät. Jatkuvasti kehitettävien tarkkailuvälineiden avulla saat Googlelta tarkan raportin mahdollisista väärinkäytöksistä. Googlen toimintatavoista on kerrottu tarkemmin täällä

Voivatko mainonnan kustannukset yllättää?


Eivät! Määrität päiväkohtaisen tai kk-kohtaisen maksimisumman mitä olet valmis käyttämään Google mainontaan. Useat aloittavat esimerkiksi 3 eur päiväbudjetilla. Budjettia pystytään helposti muuttamaan myöhemmin ja kaikki kampanjaan tehtävät muutokset näkyvät muutamien minuuttien kuluttua. 

Miten voin tietää mistä liikenne on peräisin?


Pystyt seuraamaan AdWords kampanjan tehoa todella yksityiskohtaisesti Google Analytics ohjelman avulla. Lisäksi saat halutessasi sähköpostiin raportin jopa päivittäin. 

Mitä tapahtuu jos olen ostanut Google mainontaa myös muilta?


Jos Googleen on ostettu samaan sivustoon viittaavia mainoksia useiden jälleenmyyjien toimesta niin Google näyttää vain yhtä mainosta kerrallaan. Näin ollen voit aloittaa Google mainonnan ostamisen heti meiltä vaikka sinulla olisi käyttämättömiä klikkauksia jo ostettuna joltain toiselta jälleenmyyjältä. 

Voinko nähdä jopa mistä yrityksistä on tullut käyntejä sivulleni?


Kyllä! Google Analyticsin kampanjaosiossa voit ajaa tulokset ristiin saatujen ip-osoitetietojen kanssa. Voit näin nähdä jopa yrityksen nimellä ketkä ovat klikanneet mainostasi. 


Referenssejä