Google Partner

"Verkkoviestintään sijoitettujen eurojen pitää palautua yrittäjälle moninkertaisena."

Onet Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Rantanen


Ota yhteyttä

Auto Saksasta Palvelu | Suomen Tuontipalvelu Oy

Optimoidut hakusanat mm:

Tuontiauto on edelleen kannattava vaihtoehto, mutta monet Suomalaiset kokevat prosessin hankalana. Suomen Tuontipalvelu Oy on rakentanut palvelukonseptin jonka avulla auton tuonti Saksasta, Ruotsista tai muista EU maista on tehty mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Sivusto löytyy osoitteessa www.auto-saksasta.fi . Onet on optimoinut sivun niin että se kerää jatkuvasti liikennettä hakukoneista juuri oikeilla hakusanoilla. Tarjouskyselyitä tulee jatkuvana virtana jopa kymmeniä joka päivä.

Ammattiostajat eri puolilla Saksaa etsivät asiakkaan vaatimukset täyttävän auton. Auto koeajetaan ja välitetään autokuljetusrekalla Suomeen. Autonkuljetusrekkoja Euroopasta Suomeen kulkee joka viikko. Auto voidaan luovuttaa luovutuspisteestä tai miltä tahansa A-Katsastuksen konttorilta. Suomen Tuontipalvelu toimii ainoana autontuojana yhteistyössä A-Katsastuksen kanssa. Lisäpalveluina Suomessa auto tullataan, verotetaan ja rekisteröidään. Myös talvivarustelu, auton lasien tummennukset ja auton maalipinnan kiilltoukset ja vahaukset onnistuvat Suomen palvelupisteissä. Autoverovalitus hoituu tarvittaessa palveluna ja se kuuluu tuontipakettihintaan.

Onet on ollut mukana kehittämässä uutta verkkopalvelua joka tekee auton ostamisen Saksasta todella helpoksi. Käy tutustumassa osoitteessa www.auto-saksasta.fi ja jätä tarjouspyyntö. Se ei maksa mitään. Varoitamme kuitenkin, että suurella todennäköisyydellä autokuumeesi nousee!

Auton ostaminen Saksasta ei ikinä ole ollut näin helppoa.